Ne feledd: május 8!

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hívd el ismerőseidet is!

2010.04.29. 13:40 Városjárás

Így látták a játékosok a 2009-es VárosJárást

Tisztelt Szervezők!


Magam és a gyerekek (csapattagok) nevében írom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Izgalmas, élvezetes és tanulságos is volt egyben a verseny. Nagyon reméljük, hogy következő évben is részt vehetünk ezen a versenyen. Már a baráti és családi körből is többen jelezték, hogy jövőre Őket is érdekelné a vetélkedő.
Üdvözlettel és köszönettel,W Városi Vagányok



Tisztelt Juhász Rita és Csapata!


Őszintén gratulálok a Játékos VárosJárás 2009 gördülékeny és korrekt lebonyolításához! Élmény volt játszani, érdekesek, változatosak és általában könnyűek voltak a feladatok! Nem a győzelem lebegett a szemünk előtt egész szombaton, csak jól éreztük magunkat, és a végén holtversenyben a legtöbb pontot szereztük a kategóriában és Isten megengedte h elsők legyünk. Köszönjük a sok-sok ajándékot!! Figyelmesség volt, hogy mindenkinek elküldték az elért pontszámát.
Isten áldását kérem az Ön és a Művészetek Háza egész Csapata további munkájára! Még egyszer köszönjük, jövőre remélem találkozunk.
Üdvözlettel: Barangoló Barangolók

 


Kedves Szervezők!


Köszönjük azt a hatalmas munkát, amit a tegnapi VárosJárás vetélkedő előkészítése , s lebonyolítása során végeztek! A mi családunk ( csak ketten ) már évek óta részt vesz a tegnapihoz hasonló Kocsonyafesztiválos értékmentő játékban. Azt is nagyon szeretjük, de a tegnapi játék minőségében túltett azon, mert nem csak pecsételtetni kellett, hanem bizony odafigyelni, tudni, s időnként kreatívan alkotni is. Köszönet tehát mégegyszer érte, s jövőre várjuk a folytatást….
….Mégegyszer köszönjük az egész napos kikapcsolódásra , tanulásra , új dolgok felfedezésére való lehetőséget.

Szirmáról csapat.

Szólj hozzá!

Címkék: komment


A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaras.blog.hu/api/trackback/id/tr831961812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása